Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Küçük Yatırımcıları Uyardı: Onlar Akıllı!

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), geleneksel finans şirketlilerinin yaşananlara rağmen kripto para yatırımlarını arttırdığına işaret ederek yatırımcıları uyardı.

Binance CEO’su CZ 8 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımında, son zamanlarda kripto para piyasasına hakim olan güvensizlik ortamına rağmen kurumsal yatırımcıların sektöre olan yatırımlarını arttırdıklarının altını çizerek bireysel yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini ima etti.

Geçtiğimiz günlerde Goldman Sach’ın kripto para sektörüne milyonlarca dolar yatırım yapmayı planladığına dair bir haberi paylaşan CEO, şu ifadelerde bulundu:

Olanlar göz önüne alındığında kripto para piyasasından ilk ayrılacak olanların TradeFi topluluğu olacağını düşündünüz değil mi? Ama onlar akıllı.

CZ bu paylaşımı ile finansal piyasalarda panik ve karamsarlık anlarının iyi alım fırsatları olabileceğine dair ortaya atılan teorilere atıfta bulundu. Geçtiğimiz günlerde de CEO, finans piyasalarının itibarlı gazetelerinden biri olan The Economist’in kripto para piyasasının çöküp çökmediğine dair bir makaleyi paylaşarak piyasada karamsar haber akışlarının artış gösterdiğinin altını çizmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!