Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Sunucu Şimdi de Bu 3 Altcoin’i Hedef Aldı: Devasa Bir Dolandırıcılık!

ABD’li popüler sunucu Jim Cramer , kripto para sektörünün temelsiz olduğunu öne sürerek piyasayı devasa bir dolandırıcılık olarak gördüğünü açıkladı ve Ripple (XRP), Dogecoin (DOGE) ve Solana’yı  (SOL) hedef aldı.

Cramer 8 Aralık tarihinde CNBC’de sunduğu “Squawk Box” programında, kripto paralar hakkında ağır eleştirilerde bulundu. Ünlü sunucu, kripto para sektörü hakkında devasa bir dolandırıcılık tanımlamasını yaparken her şeyin dipsiz ve temelsiz olduğunu öne sürerek nasıl tanımlayacağını bilemediğini ifade etti. Blockchain teknolojisinin harika bir teknoloji olduğunu ancak XRP, DOGE gibi kripto paraların bu teknolojinin eksileri olduğunu iddia etti.

CNBC’nin kripto para birimlerinin fiyatlarını takip etmesinin mantık dışı olduğuna inanan Cramer, pekala ucuz hisse senetlerinin de yayınlaması gerektiğini öne sürdü ve şu ifadeleri kullandı:

Madem XRP/USDC’nin takip edilmesi gerektiğine inanıyoruz o zaman Rent the Runway (RENT) ve Stitch Fix’i (SFIX) de takip etmeliyiz.

Cramer’ın kripto para birimlerine dair negatif bakış açısı tüm kripto para piyasasınca bilinse de ünlü sunucu, blockchain ve kripto paraların farklı şeyler ifade ettiğini savunuyor. Cramer, blockchain teknolojisinin faydalarına atıfta bulunurken XRP, DOGE, SOL ve diğer birçok kripto para biriminin bu teknolojinin negatif tarafı olduğunu öne sürüyor.

Öte yandan ünlü sunucu geçtiğimiz günlerde başka bir programda da benzer ifadelerde bulunmuş ve XRP, DOGE ve Cardano’yu (ADA) hedef alarak bu kripto paraların muhtemelen sıfırlanacağını iddia etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!