Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKCoin Çin Yuanı Endeksli Stabil Koin Çıkartıyor – Stabil Koin Sayısı Artmaya Devam Ediyor

Kripto para piyasasında yaşanan üzüntü veren fiyat hareketlerine ve likidite ile hacme rağmen, son dönemlerin popüler fenomeni stabil koinler hala artmaya devam ediyor.

OKCoin Kurucusu Star Xu, Çin Yuanı Endeksli Kripto Parayı Duyurdu

Geçtiğimiz tarihlerde Şangay polisinin yürüttüğü bir araştırma sonucunda ‘gözaltına alındığı’ spekülasyonu ortaya çıkan ancak daha sonra olayın sadece fikir danışma amaçlı olduğu belirtilen OKGroup ve OKCoin kurucusu Star Xu, uzun süredir sürdürdüğü suskunluğunu kendi Twitter hesabından yeni bir duyuru yaparak bitirdi.

Bir çok uzman stabil koinlerin aslında merkeziyetsiz olmadığını ve merkezi kurumların denetiminde olduğu için sisteme zarar verdiğini düşünse de, Xu bu tip kripto para birimlerinin de ‘özünde’ elektronik nakit para olduğunu düşünüyor. Bunun üzerine tartışmalı bir yorum ekleyen Xu, hükümetlerin ürettiği itibari paralar ile stabil koinler arasındaki tek farkın işlem gördükleri araç olduğunu da aktardı.

Xu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Çin Yuanı destekli bir stabil koin’in kaçınılmaz bir trend olduğunu ve bunun Çin’în resmi para biriminin ulusallaştırılmasını ciddi oranda arttıracağını ifade etti. Daha sonra da müjdeyi verdi ve OKCoin ABD şubesinin tamamiyle uyumlu bir stabil koin çıkartacağını açıkladı.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment