Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKCoin Kripto Para Borsası Avrupa’ya Açılıyor!

OKCoin kripto para borsası yeni yaptığı bir açıklama ile AB’ye giriş yaptığını ve platformda bir ilk olarak avro işlem paritelerini kullanıma sunacağını duyurdu.


Borsa tarafından yapılan açıklamaya göre Salı gününden itibaren OKCoin’in yeni spot alım satım fırsatları avro paritelerini de kapsayacak ve ilk olarak Bitcoin, Ethereum ile Bitcoin Cash bu imkana sahip olacak. Buna ek olarak Twitter hesabından ek bilgiler sunan OKCoin, avro yatırma veya çekme işlemleri için sıfır komisyon imkanı tanıyacaklarını da vurguladı.

Avrupa’nın blockchain ve kripto para borsa merkezlerinden birisi haline gelen Malta içerisinde bir ofis de açan OKCoin, AB’nin kripto paralarla ilgili yasalarına uyum sağladığı müddetçe Avrupa içerisindeki vatandaşlara ”hızlı ve güvenli” bir şekilde kripto para alım satım hizmeti sağlayabileceğini ifade etti.

OKCoin’in Avrupa Genel Müdürü Jovan Gavrilovic konu hakkında yaptığı açıklamada Avrupa’nın kripto para piyasalarının evrimi için eşsiz bir yere sahip olduğunu ve bunda kendilerinin de payı olmasını istediklerini dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment