Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx Borsadaki 36 Pariteyi Kaldırıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan OKEx, platformdaki yetersiz likiditeyi gerekçe göstererek bazı pariteleri kaldıracağını açıkladı.

OKEx tarafından yapılan açıklamaya göre platformdaki EH ve OKB bazlı pariteler kaldırılacaklar. Şirketin açıklamalarına göre bu süreç oldukça kısa bir süre içerisinde başlayacak.

OKEx kullanıcılarının kendilerini bu sürece hazırlamaları için yalnızca birkaç saatleri var. Çünkü OKEx bu sürecin 5 Ağustos 07:00 TSİ ile başlayacağını belirtiyor. Şirketin duyurusundan bir kesit şu şekilde:

“Kullanıcılar ilgili pariteler için verdikleri işlem emirlerini iptal etmeliler. Eğer işlem emrinizi zamanında iptal etmezseniz bu emir sistem tarafından otomatik olarak iptal edilecek ve fonunuz hesabınıza iade edilecektir.”

Hangileri Etkileniyor

OKEx’in bu kararından epey fazla sayıda kripto paranın etkilendiğini söyleyebiliriz. Şirketin bu kararı toplamda 36 farklı pariteyi etkileyecek. Bunları şöyle sıralamak mümkün:

VIB/ETH, VITE/OKB, VITE/ETH, GNT/ETH, PPT/ETH, PAY/ETH, XAS/OKB, ZCO/OKB, ZCO/ETH, DADI/ETH, R/ETH, LBA/OKB, LBA/ETH, ITC/ETH, RNT/ETH, RFR/ETH, NAS/OKB, SOC/ETH, BEC/ETH THETA/ETH, EDO/ETH, ARK/ETH, DPY/ETH, PST/ETH, XUC/ETH, LET/ETH, LET/OKB, BKX/OKB, YOU/OKB, SDA/OKB, HPB/OKB, KAN/OKB, ORS/OKB, WIN/OKB, UGC/ETH, CAI/OKB

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment