Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx’ten Hindistan Pazarına Yönelik Dev Adım

Sektörün en büyük isimlerinden OKEx, Hindistan’daki bir kripto para şirketiyle ortaklık kurdu ve böylece Hindistan pazarına giriş yaptı.

Pazara Girdi

Son zamanlarda Türkiye’deki faaliyetlerini de hızlandıran OKEx, şimdi de Hindistan’a yönelik bir adım attı. CoinDCX adlı şirketle anlaşan OKEx, Hindistan’daki yatırımcılar için özel bir vadeli işlem platformu açacak.

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre Hindistan’daki yatırımcılar bu platformda başlangıç aşamasında sekiz farklı kripto parayı kullanabilecekler. Bunların arasında Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin, EOS, Cardano (ADA) ve Tron (TRX) olması bekleniyor. CoinDCX tarafından yapılan açıklamaya göre yatırımcılar sözleşmelerde 15 kata kadar varan kaldıraç oranlarından faydalanabilecekler.

OKEx Hindistan Müdürü Zac Zou, Hindistan pazarına giriyor olmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Hindistan pazarının önemini vurgulayan Zou şunları söyledi:

Dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olan Hindistan kripto paraların gelişiminde çok önemli bir rol oynuyor. Biz de bu yüzden ekosistemimize Hindistan’a uygun para birimlerini eklemeye çalışıyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment