Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx Vadeli İşlem Yatırımcılarına iPhone 12 ve 20.000 Dolar Dağıtıyor

Kripto para borsası OKEx, vadeli işlem yapan yatırımcılara iPhone 12 ve 20.000 dolarlık para ödülü dağıtacak. Çarşamba günü başlayan etkinlik, 12 Mayıs 13:00’e kadar devam edecek.

OKEx; Türkiye, Irak, Mısır, Suudi Arabistan, BAE, Nijerya ve Güney Afrika’daki MEA kullanıcılarına özel bir etkinlik düzenliyor.

2 aşamalı etkinlikte hem 20.000 dolarlık ödül havuzundan yararlanılabilecek hem de çekilişle iPhone 12 kazanılabilecek.

Vadeli işlem yapanlara dağıtılacak

Borsanın açıklamasına göre yeni ve mevcut OKEx kullanıcıları, değeri en az 500 dolar olacak şekilde ilk kez vadeli işlem emri vererek ilk 2.000 katılımcıya özel olarak dağıtılacak 10 USDT’lik bonustan yararlanabilecekler.

Vadeli işlemlerde 10 katlık kaldıraçla açılacak 50 dolarlık bir pozisyonun hacmi, 500 dolar olarak kabul edilecek.

Yatırımcılar bunun yanında yaptıkları her 500 dolarlık vadeli işlem sayesinde iPhone 12 için çekiliş hakkı kazanabilecek. Her bir yatırımcı en fazla 5 çekiliş hakkı alabilecek.

Ödüller 7 iş günü içinde dağıtılacak

Belli ülkeler için özel olarak düzenlenen bu etkinliğe katılmak için KYC (know-your-customer) sürecinin 1. aşamasını tamamlamış olmak gerekiyor. Kullanıcılar, çekilişe bu bağlantıdaki “Kayıt Ol” butonu aracılığıyla katılabiliyorlar.

OKEx’in açıklamalarına göre ödüller, etkinlik bittikten sonraki 7 iş günü içerisinde dağıtılacak. Ödül alacak kullanıcıların hesabındaysa en az 50 dolar bakiye olması gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!