Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx Yöneticisi: Bitcoin 20.000 Dolarlık Rekoru Geçecek!

Devam eden Bitcoin (BTC) piyasaya yeniden umut vermekle kalmadı, birçok kişi için 20.000 dolar seviyesinin de bir hayal olmayabileceğini kanıtlamış oldu. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan OKEx’in üst düzey yöneticisi Andy Cheung, lider kripto para birimi hakkında oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Cheung 20.000 dolarlık rekorun ”muhafazakar bir tahmin” olduğunu ifade etti ve birçok spekülatörün BTC’nin 163 gün içerisinde %180 civarında artış yaşamasından dolayı açtıkları uzun  pozisyonları kapatma ihtimallerinin çok düşük olduğunu vurguladı.

”20.000 dolar 2019 yılındaki Bitcoin fiyatı için oldukça tutucu bir tahmindir. Geçtiğimiz yıl söylediğim gibi ralli burada durmayacak çünkü daha fazla kurumsal yatırımcı piyasaya giriyor ve 2020 blok ödülü yarılanmasının etkileri kendini göstermeye başlayacak. Böyle bir iyimser trende tanıklık ediyor olmaktan dolayı oldukça mutluyuz ve Bitcoin’in hak ettiği yeni yüksek seviyeleri görmeyi iple çekiyoruz. Bitcoin sadece bir koin değildir, bu kripto para endüstrisinin arkasındaki ruhtur.”

Bitcoin bu yıl inanılmaz bir artış yakalasa da, en çok kazandıran top 5 kripto para birimi arasına bile giremedi. Tahmin edileceği gibi bu yılın en çok kazandıran kripto para birimi 2019 yılının başından bu yana %450 üzeri artış yakalayan Binance Coin oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment