Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx’den XRP, Bitcoin Cash ve Litecoin İçin Marj Ticareti Hamlesi!

Kripto para birimleri uzun bir süredir alınıp satılmakta ve ciddi bir kitleye sahip olsa da, hala geleneksel finans sisteminde olan birçok özellik ve opsiyon bu sektörde bulunmuyor. Birçok kripto para borsası da attıkları yeni adımlar ile kripto para yatırımcılarına aynı geleneksel borsalarda olan opsiyonları sunmak için çalışmaktalar ve marj ticareti veya kaldıraçlı işlemler de bunlardan birisi.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından OKEx geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile sıralı marj oranı sisteminin artık LTC, BCH ve XRP için de mevcut olduğunu açıkladı. OKEx konu hakkında attığı bir tweet ile kullanıcıların artık 1 ile 50 kat arasında kaldıraç kullanabilecekleri kripto para birimlerine LTC, BCH ve XRP’nin de dahil olduğunu açıkladı.

Özellikle son yıllarda birçok kripto para borsası marj ticareti seçeneğini sunuyor olsa da, bu işlemlerin oldukça riskli olduğunu ve gerekli araştırmalar yapılmadan bu işlemleri yapmanın hiç beklenmeyen zararlara yol açabileceğini belirtmekte fayda var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment