Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Okex’ten Kripto Para Çekmek İçin Pasaport Bilgilerini Vermek Gerekecek

Hong Kong merkezli kripto para borsalarından olan Okex, kullanıcılarına uyguladığı KYC (müşterini tanı) prosedürlerini katılaştırma kararı aldı. Borsa aldığı bu karar doğrultusunda günlük para çekim limitinde bazı ayarlamalar yapacak. Şirketin yapacağı değişiklikler, Okex ile ortak olan platformlarda da uygulanacak.

Kimliği Ver, Parayı Çek

En büyük kripto para borsalarından olan Okex, platformda artık daha katı KYC prosedürlerinin uygulanacağını duyurdu. Okex kullanıcıları yapılacak değişiklikler dolayısıyla artık borsadan para çekebilmek için kimliklerini vermek zorunda kalacaklar. Borsanın sitesinde yayınlanan gönderiye göre değişiklikler 28 Ağustos tarihi itibariyle uygulamaya konulacak.

Para çekim limitlerinde belli başlı seviyeler de olacak ve her seviyede belli miktara kadar para çekilebiliyor olacak. Söz konusu değişikliklerden önce her Okex kullanıcısı günlük 100 BTC çekim hakkına sahipti ancak bu durum artık değişecek. Okex’ten dijital para çekmek isteyen kullanıcıların kimlik doğrulama sürecinin 1.seviyesini kesinlikle geçmeleri gerekiyor.

Borsaya pasaport bilgilerini veren kullanıcılar günlük 2 Bitcoin çekim hakkına sahip olacaklar. 2 ve 3.seviyelerde ise bu limit günlük 100 BTC’ye kadar çıkıyor. Bu seviyeleri görmek isteyen kullanıcıların adres bilgilerini, ikametgah ve kimlik belgelerinin kopyalarını borsa ile paylaşmaları gerekecek.

Okex ekibi kimliğini doğrulatmamış kullanıcıların borsadan kripto para çekemeyecekleri konusunda uyarıda bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment