Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX 4 Altcoin’i Delist Ediyor: Fiyatlarda Yüzde 66’ya Varan Düşüşler Var!

Popüler kripto para borsası OKX, halihazırda borsa üzerinde işlem gören 4 altcoin’i delist edecek. 

OKX 5 Nisan Cuma günü yaptığı resmi açıklamada, XANA (XETA), Karura (KAR), HyperCash (HC) ve V.SYSTEMS (VSYS) altcoinlerine ait iki işlem çiftini delist edeceğini söyledi.

OKX tarafından yapılan açıklamaya göre XETA/USDT, KAR/USDT, HC/USDT ve VSYS/USDT işlem çiftleri TSİ 12 Nisan saat 11.00-11.30’da platformdan kaldırılacak.

OKX, söz konusu delist kararını düzenli yapılan incelemeler sonrası verdiğini ve delist kılavuzuna dayanarak aldıklarını söyledi.

OKX ayrıca yaptığı açıklamada, söz konusu delist tarihlerinden önce yatırımcılardan bu paritelerdeki emirlerin iptal etmesini istedi. İptal edilmemesi durumunda emirlerin borsa tarafından otomatik olarak kaldırılacağı bildirildi.

Bu kripto paralar için yatırma işlemlerini askıya aldığını belirten OKX, çekme işlemlerinin 12 Haziran 2024’e kadar süreceğini belirtti.

OKX’den alınan verilere göre açıklama ile birlikte ilgili altcoin fiyatları adeta çakılmaya başladı. XETA fiyatı %63 düşüş ile 0,00957 dolara gerilerken KAR %23 düşüş ile 0,156 dolara, HC %66 düşüş ile 0,0695 dolara ve VSYS %40 düşüş ile 0,00113 dolara kadar geri çekildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!