Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX’den Aptos (APT) Projeleri İçin 10 Milyon Dolarlık Fon

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından OKX yatırım ayağı OKX Blockdream Ventures ile Aptos (APT) projelerine yatırım yapmak için 10 milyon dolarlık fon başlattığını duyurdu.

OKX 18 Ekim tarihinde resmi Medium hesabından yaptığı duyuruda, Aptos projelerine 10 milyon dolarlık yatırım yapacağını söyledi. Yaptığı açıklamada kripto para borsası, Aptos için “Ethereum’un kısıtlamalarından ve Solana’nın kesintilerini çözebilecek” bir proje olduğunu belirtti.

Borsa, fona başvurarak yatırım almak isteyen projelerin e-posta göndermesini rica etti.

Aptos, büyük kripto para borsalarından 2 hafta boyunca Aptos için “sürekli vadeli işlemleri” açmamalarını talep etmişti.

Ancak Binance dün yaptığı açıklamada bu talebi yerine getirmeyerek Aptos’un sürekli vadeli işlemlerini başlatacağını duyurmuştu. Aptos’un bu talebi ayrıca yatırım aldığı OKX’de dahil olmak üzere birçok büyük borsa tarafından karşılanmadı. OKX “75x” kaldıraca kadar APT sürekli vadeli işlem sözleşmelerini başlattı.

Kullanıcılara daha fazla ölçeklenebilirlik, güvenlik ve kullanılabilirlik imkanı sağlayan Katman-1 üzerinde geliştirilmiş yeni bir blockchain olan Aptos, yaptığı bu talep ile yatırımcıların volalite kaynaklı mağdur olmamasını istiyor gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!