Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Aptos’un Talebini Yerine Getirmedi: Diğer Borsaları Yönlendirebilir

Son 24 saat içerisinde piyasada büyük bir çalkantıya sebep olan Aptos Binance’ten önümüzdeki iki hafta boyunca APT/USDT vadeli kontratları açmamasını istedi.

Wu Blockchain’in verdiği bilgilere göre, 17 Ekim tarihinde piyasaya sürülen ve son 24 saat içerisinde Binance ve FTX tarafından yakın zamanda listeleneceği açıklandığı için piyasada büyük bir çalkantıya sebep olan Aptos ilgili borsalardan önümüzdeki 2 hafta boyunca “sürekli vadeli işlem” sözleşmelerini açmamalarını istedi.

Uzmanlar Aptos’un bu isteğinin token piyasaya çıkar çıkmaz hızlı bir ralli yaşadıktan sonra büyük bir düşüşe maruz kalmak istememesinden kaynaklanabileceğini belirtti. Ancak Binance 18 Ekim tarihinde yayınladığı duyuruda 19 Ekim tarihinde APT/USDT Perpetual sözleşmesinin aktif hale geleceğini bildirdi. OKX de 19 Ekim tarihinde Perpetual sözleşmeleri aktifleştireceğini duyuran bir başka borsa oldu. FTX henüz vadeli işlemler konusunda bir açıklamada bulunmasa da onun da Binance’ten etkilenebileceği söylentileri dolaşıyor.

Piyasaya sürüleli henüz saatler olan Aptos ise iki büyük borsanın kendisiyle ilgilenmesi üzerine an itibariyle piyasanın göz bebeği olmuş durumda. Gün içerisinde kısaltması Aptos (APT) ile aynı olması sebebiyle birçok farklı token da bugün %150’lere varan yükselişler yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!