Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX’den Binance’e Meme Coin Göndermesi: Listeleme Açıklaması Yapıldı!

Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası OKX’in CEO’sundan gelen açıklamalar son günlerde gerçekleşen listelemeler sebebi ile dikkat çekti.

İşlem hacmi bakımından ikinci sırada yer alan OKX borsasının kurucusu resmi X hesabı üzerinden listelemelerle ilgili açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada borsanın listeleme konusunda amaçlarının müşterilerine fayda sağlamak olduğunu belirterek:

“OKX listeleme ekibimizin vizyonu, müşterilerimiz için değerli olabilecek ve erken aşamadaki fayda sağlayacak token’ları keşfetmektir.” dedi.

Listelemeler için projelerin kendi yaptıkları tanıtımların önem arz etmediğini belirterek devam eden CEO, listelemeler konusundaki ana kriterlerinin başta kendi ekipleri tarafından yapılan inceleme olduğunu ifade etti. Projelerin  performansını uzun süre izlediklerini belirtti.

“Listeleme için sunumları ve tanıtımları kabul etmiyoruz. Potansiyel projeleri piyasadan araştırıyor ve tokenların performanslarını uzun süre takip ediyoruz. Listeleme komitemiz bağımsız şekilde buna karar veriyor. Token’larla ilgili X üzerinden OKX çalışanlarını sürekli darlamak hiçbir işe yaramayacaktır.”

Solana meme coin listelemelerine bir tepki mi?

Son günlerde yaşanan Solana tabanlı meme coin çılgınlığını ivmelendiren bir diğer sebep ise büyük borsalardan gelen listelemeler oldu. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘de listeleme politikalarını sıkılaştıracağına dair güncelleme haberleri konuşuluyorken, üreticisinin kendi cüzdan adresine Solana gönderilmesini isteyerek piyasaya sürdüğü meme coin 2 gün içinde listelendi.

Gerçekleşen listeleme kripto para topluluğu tarafından dikkat çekmiş olsa da akabinde çıkartılan benzer projeler de hızlıca Binance başta olmak üzere birçok borsa tarafından listelendi.

OKX CEO’sunun açıklaması tüm bu gelişmelerin akabinde yaşananlara bir tepki olarak değerlendiriliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!