Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OmiseGO Fiyatı Toparlanıyor

OmiseGO‘nun (OMG) fiyatı ağustosun ortalarından beri bir düşüş yaşıyordu. Tayland Maliye Bakanlığından gelen destek ile birlikte OMG kendini toparlamaya başladı.

Şirket Endonezya, Tayland, Singapur ve Japonya gibi Asya ülkelerinde aktif olarak çalışıyor. Şirketin yatırımcıları arasında Golden Gate Ventures ve SBI Yatırımcılık bulunuyor.

Omise’nin danışmanları arasında piyasa uzmanları Vitalik Buterin, Vlad Zamfir, Gavin Wood ve Joseph Poon gibi isimler bulunuyor.

Kripto para daha önceden 9.3 $’a ulaşarak kendi rekorunu kırmıştı 4544ancak daha sonradan bu rakam 7.9 $’a düşmüştü. Yakın zamanda ise tekrar 8 $’ın üstüne çıkmayı başardı.

Omisego 21 Ağustos Grafiği
Omisego 21 Ağustos Grafiği

Omise ekibinin OmiseGO platformunu çıkarma sebebi, bankacılık yapan kişileri bankadan kurtarmaktır. Bankacılık yapmayan birini bankaya bulaştırmak değil. Platform kullanıcılarına P2P ile değer borsası ve ödeme hizmetleri sunmayı amaçlıyor.

Platform, dünya çapındaki müşterilerine finans hizmetleri sunmak için Ethereum Blockchainini kullanıyor. İş yapmak için banka hesabınızı bağlamanız gerekmediği için her türden kullanıcı tarafından kullanılabilir.

Yakın zamanlarda Omise ICO’su başarılı bir şekilde tamamlandı. Şirket kitle satışından 25 milyon $ elde etti ve bunun sonunda OmiseGo token’ı oluşturuldu.

Bu token şuanda OmiseGo blockchaininde kullanılan her türlü hizmet için kullanılabiliyor. Bu hizmetlerin arasında şirketin merkezsizleştirilmiş borsası, likidite sağlayıcısı ve varlık destekli ağ sağlayıcısı bulunuyor.

Şirketin piyasa hacmi geçtiğimiz haftalarda 777 milyon $‘a ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment