Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OMNI CEO’su: XRP, Hızlı Likidite Sağlamak İçin Mükemmel

San Francisco Bay Area bölgesinde bir kiralama hizmeti olan OMNI‘nin kurucusu ve CEO‘su olan Thomas McLeod, The Ripple Drop’un son bölümünde OMNI ve Ripple hakkında konuştu. Doların yanı sıra başka bir nakit kaynağı olarak XRP ile olan ilk tanışmasını da anlatan McLeod, aynı zamanda bir xRapid müşterisi.

CEO ilk olarak temel objektiflerinin dünyayı ”bir şeyler” ile bağlamak olduğunu ve ilk fikirlerinin bir şeyleri toplayıp bunları kiralamak olduğunu, ancak şu an çok fazla büyüdüklerini ifade etti.

”Sahip olduğunuz her şeyin, diğer insanlarla bağlantılı olması gereken ve diğer insanların da aynı sizin gibi bu şeyleri kullanabilmesi gereken bir dünyadayız ve eğer bir bisikletiniz varsa ve bunu kullanmıyorsanız, birisi bu esnada bunu kullanabilir ve bu sayede siz de ondan para elde edebilirsiniz.”

McLeod daha sonra şirketin platformlarına XRP’yi eklemesine de değindi ve bunun kullanıcılar üzerinde ciddi bir etki yarattığını ifade etti. Kendilerini bir banka gibi gördüklerini ifade eden CEO, dolar ve yen gibi paralar yerine bisikletler, kitaplar ve ekipmanlara sahip olduklarını vurguladı. XRP’nin sağladığı likiditeyi öven McLeod, sözlerine şu şekilde devam etti:

”Bunun nakit ihtiyacı için hızlı likidite sağlamak ve gelecek nesilleri bu varlıklarla ilişkilendirmek için mükemmel bir araç olduğu ortaya çıktı.”

Ripple’ın xRapid platformu, yaptığı havale işlemleri için temelde XRP kullandığı için, bu işlemler çok hızlı ve daha az ücretlerle yapılabilmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment