Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önce Bitcoin mi Yükselecek, Altkoinler mi?

Bitcoin gibi kripto paralar son günlerde ciddi anlamda dalgalanıyorlar. Bitcoin’in son birkaç gün içerisinde yaşadığı düşüş adeta tüm piyasayı etkilemiş durumda.

Bazı kripto para analistleri piyasanın buna benzer bir düşüş yaşamasını zaten bekliyorlardı. Bu öngörünün doğru çıkmasıyla birlikte gözler yeniden geleceğe döndü.

Ne Zaman Yükselecekler?

Bitcoin’in veya alternatif kripto paraların tam olarak ne zaman yükseleceklerini söylemek pek mümkün değil. Ancak bazı analistler ve yatırımcılar bu konu hakkında şimdiden fikir yürütmeye başladılar.

Şu anda en çok merak edilen şeylerden biri altkoinlerden Bitcoin’den bağımsız bir şekilde harekete geçip geçemeyecekleri. Bazı yatırımcılar altkoin piyasasının yeniden canlanması için öncelikle Bitcoin’in yeniden yükselişe geçmesi gerektiğini düşünüyorlar.

Bazı analistler önce altkoin piyasasının Bitcoin’den bağımsız bir şekilde hareket edebileceğini ve yeni bir “altkoin sezonu” görebileceğimizi söylüyorlar. Bu konuyla ilgili yapılan bir anket aslında yatırımcının nabzını gayet iyi bir şekilde gösteriyor.

Önce Bitcoin’in mi yoksa altkoin piyasasının mı yükselişe geçeceği sorusuna verilen cevaplar genel olarak şu şekilde:

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment