Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önde Gelen Analistler Bitcoin Fiyatını Yorumladı: Her Defansında Destansı Yükseldi!

Bitcoin BTC) özelindeki bu teknik gösterge piyasa analistlerini olası bir devasa yükseliş konusunda heyecanlandırdı.

Popüler kripto para analistlerine göre Bitcoin önemli bir teknik göstergeden yükseliş onayı aldı. “Ateşböceği Bandı” olarak adlandırılan bu teknik göstergeden yola çıkan isimlerden biri “thescalpingpro” isimli bir sosyal medya fenomeni oldu. Bitcoin’in söz konusu bandın üstüne çıktığını ve burayı destek olarak teyit ettiğini belirten analist, devasa bir yükselişin kapıda olduğunu savundu.

Paylaşılan grafiğe gören Bitcoin daha önce 2017 yılında bu desteğin üstüne çıktıktan yaklaşık 400 dolar seviyesinden 19.500 dolara kadar yükselmişti. Bir başka seferde ise Bitcoin yaklaşık 10 bin dolar bandında bu bandı desteğe çevirdi ve ardından 64 bin dolar seviyesine kadar büyük bir hareket gerçekleştirdi.

Analist daha önce bu teknik göstergeden gelen onayın Bitcoin’de destansı yükselişleri tetiklediğini şu ifadelerle aktardı:

Bitcoin Ateşböceği bantlarını desteğe çevirdi. Fiyatın Ateşböceğinin üzerine çıktığı her seferde, destansı bir boğa koşusu yaşandı.

Bir diğer deneyimli analist “Crypto Rover” ise Bitcoin’in 12 saatlik grafiğinde oluşan flamayı işaret etti. Analist bu flamanın devasa bir yükseliş öncesi hazırlık olduğunu savunurken yaptığı paylaşımında uzun zamandır destek ve direnç noktaları olarak işlev gören şekil dikkat çekti:

Bitcoin BÜYÜK bir hamleye hazırlanıyor!

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,8 yükseliş sergileyen BTC, yazım esnasında 37.270 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!