Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önde Gelen Ethereum Geliştiricisi, Artan Eleştiriler Sonrası Sosyal Medyadan Geri Adım Atacağını Duyurdu!

Ethereum‘un önde gelen çekirdek geliştiricilerinden birisi olan Afri Schoedon, online eleştiriler sonrası sosyal medyadan çekileceğini açıkladı.

Geçtiğimiz Pazar günü yaptığı açıklamada ”Gitter, Skype, Discord, Slack, Wire, Twitter ve Reddit” platformlarında artık yorumlara yanıt vermeyeceğini ve aktif olmayacağını belirten Schoedon, artık direkt olarak halktan gelen genel teknik sorulara veya isteklere yanıt vermeyeceğini açıkladı.

2017 yılının Eylül ayından bu yana Ethereum’un veri ve kod tabanına katkı sağlayan birisi olarak bilinen Schoedon, sosyal medyadaki diğer geliştiricilerden gelen eleştirilerin bu eylemi yapmasının arkasında yatan ana sebep olduğunu vurguladı. Önemli geliştiricilerden birisi olan Hudson Jameson konu hakkında yaptığı açıklamada topluluğa olan tepkisini gösterdi ve Afri’nin ne kadar önemli olduğunu vurguladı:

”Ethereum topluluğuna çok kızgınım ve çok hayal kırıklığına uğradım. En aptalca sebepler yüzünden en iyi katkı sağlayan elemanlarınızdan birisini kaybettiniz. Daha fazla insanın destek için konuşması gerekiyordu ve daha az sert eleştirilerin olması gerekiyordu.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment