Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önde Gelen İki Kripto Para Borsası Birleşmek İçin Masaya Oturdu

Kanadalı kripto para borsaları Coinsquare ve WonderFi bir birleşme ile Kanada’nın en büyük kripto para borsasını hayata geçirmeyi amaçlıyor.

BNN Bloomberg‘in haberine göre Kanada’nın halihazırda önde gelen iki borsası Coinsquare ve WonderFi Kanada’nın en büyük kripto borsasını kurmak için görüşmelere başladı. Henüz bir sonuca bağlanmamış olan anlaşma eğer gerçekleşirse birleşme sonucunda ortaya çıkan yeni şirket 1,15 milyon kullanıcısıyla Kanada’nın en büyük kripto para borsası unvanına sahip olacak.

Henüz anlaşmanın şartlarına dair detaylar net olmasa da habere konu olan anonim kaynaklar, Coinsquare hissedarlarının birleşmiş işletmede çoğunluk hissesini alacağını ön görüyor.

WonderFi, 12 Ocak’ta yaptığı açıklamada, iki borsanın “Kanadalı bir kripto devi yaratmak” için “gelişmiş birleşme görüşmeleri” içinde olduğunu öne süren haberleri doğruladı. WonderFi sözcüsü, görüşmelerin bu aşamada “ön hazırlık” niteliğinde olduğunu vurguladı ve bir anlaşmaya varılacağını garanti edemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Bu görüşmeler doğası gereği ön görüşmelerdir ve devam etmektedir ve herhangi bir anlaşmaya veya anlaşmalara varılacağına veya bir işlemin şartlarının kabul edileceğine veya bir işlemin tamamlanacağına dair hiçbir güvence verilemez.

Ortaya çıkan bu haberlerin ardından Kanada’da halka açık olarak işlem gören WonderFi hisselerinde %30’a varan artış görüldü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!