Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OneCoin’in Şimdi de Dizisi Çekiliyor

Toplamda 4 milyar dolarlık kayba yol açtığı düşünülen ve günümüzde dünyanın en büyük kripto para dolandırıcılıklarından biri olarak değerlendirilen OneCoin’in dizisi çekilecek.

Dizisi Çekiliyor

Deadline tarafından aktarılan bilgilere göre OneCoin’in kurucusu Ruja Ignatova ile ilgili olan Kayıp Kripto Kraliçesi (The Missing Cryptoqueen) adlı podcast programı diziye dönüştürülecek.

Kripto Kraliçesi olarak tanınan Ignatova’nın hayatını, OneCoin projesini nasıl başlattığını ve nasıl dünya genelinde aranan bir isim haline geldiğini anlatan bu podcast, dört ay içerisinde neredeyse dört milyon kişi tarafından indirildi. Programın yapımcısı Georgia Catt, bu podcasting TV’ye uyarlanacak olmasıyla ilgili bir açıklama yaptı ve bu programın insanları OneCoin hakkında bilgilendirebileceğini söyledi.

İnsanlardan 4 milyar dolar civarında para çaldığı düşünülen Ignatova bir süredir kayıplara karışmış durumda. Ignatova’nın kardeşi Konstantin Ignatov çoktan kendisi hakkında öne sürülen dolandırıcılık ve para aklama iddialarını kabul etti. Konstantin şu anda 90 yıllık hapis cezasıyla karşı karşıya.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment