Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OneCoin’in Gerçek Yüzünü Açıkladı, Ölüm Tehditleri Aldı!

OneCoin kripto para projesi yatırımcılarından birisi, OneCoin’in nasıl işlediğini halka açık bir şekilde ifad ettikten sonra ölüm tehditleri almaya başladı. Jen McAdam ölüm tehditlerinin yanı sıra ağır hakaretler ve cinsel içerikli tehditler de aldığını vurguladı.

BBC tarafından aktarılan haberde OneCoin dolandırıcılığına parasını kaptıran binlerce kişiden birisi olarak belirtilen McAdam, aslında ünlü TV kanalının OneCoin dolandırıcılığı hakkında yaptığı röportaja katılarak bütün bu tepkileri üzerine çekti.

McAdam’ın ifadelerine göre söz konusu tehditler direkt olarak OneCoin yatırımcılarından geliyor ve tehditleri Facebook üzerinden de görmek mümkün. Raoul Letah isimli bir kullanıcı ”bu kadın hala hayatta ama yakında olmayacak” ifadesi ile bunu direkt göstermekte.

Başka bir gönderide de büyük pişmanlıkların ve OneCoin’i bırakmanın McAdam’ı öldüreceği belirtilmekte. OneCoin’e 10.000 dolara yakın para yatıran McAdam, arkadaşlarının da 277 bin dolar civarında sermaye yatırmasına yol açtığını ve bundan dolayı pişman olduğunu belirtmekte.

OneCoin belki de kripto para tarihinin en büyük dolandırıcılıklarından birisi olarak tarihe geçti ve bununla ilgili davalar hala ABD içerisinde devam etmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment