Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ONT, Google Cloud Platformuna da Eklendi

Kripto para piyasalarının kaliteli projelerinden birisi olarak gösterilen Ontology’e bir iyi haber de, Google Cloud’dan geldi. Kripto paranın resmi Medium kanalından yapılan açıklamaya göre, Ontology artık Google Cloud Platformunda yer alacak.

Ont_dev_platform adı ile yer alacak olan proje, ONT blockchaininde çeşitli akıllı kontratların geliştirilmesinde görev alacak.

Yapılan resmi açıklamaya göre, bu ekleme ile birlikte ONT, bu tarz dev bir şirketin bulut platformunda yer alacak olan ilk halka açık Blockchainlerden birisi olacak. Bilindiği üzere ONT, Google’ın dışında Amazon Web Services ve Microsoft Azure gibi platformlarda da yer alıyor.

Bir başka bilinen kripto para NEO’nun da arkasındaki ekip olan OnChain tarafından geliştirilmiş bir diğer proje olarak da bilinen Ontology, son dönemde yakaladığı ciddi performans ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Basın saatine göre Coin Market Cap verilerine göre en değerli kripto paralar arasında 21. sırada yer alan ONT, geçtiğimiz hafta yakaladığı çıkış ile birlikte bir süreliğine ilk 20 kripto para arasına da girmeyi başarmıştı.

Şu anın verilerine göz atacak olursak da ONT, 0,97 dolardan işlem görürken 1 dolar bandı son derece kritik olarak ifade ediliyor. ONT, bugün Bitcoin ve diğer bazı lider kripto paraların yaşadığı düşüşlerin de etkisiyle yüzde 7 oranında değer kaybetmiş durumda. Koin ayrıca Bitcoin’e karşı da yüzde 1 değer kaybetti. ONT, an itibariyle 25379 Sat’tan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment