Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OpenSea Arbitrum’u Destekleyeceğini Açıkladı

Dünyanın en büyük NFT platformu OpenSea, Ethereum katman-2 (L2) projelerinden biri olan Arbitrum’u destekleyeceğini duyurdu.

OpenSea 20 Eylül tarihinde sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda, Arbitrum’u destekleyeceklerini açıkladı. Platform bu hamleyi gelecek web3 hedefleri konusunda atılmış bir adım olarak nitelendirdi.

Daha öncelerde Ethereum (ETH), Polygon (MATIC) ve Solana (SOL) desteği bulunan Opensea’de Arbitrum ile birlikte desteklenen ağ sayısı 4’e yükseldi.

Arbitrum desteği ile birlikte ağda bulunan birçok ünlü koleksiyonun ve sanatçının OpenSea platformu üzerinden ulaşılabilir olacağını ifade eden şirket, 21 Eylül tarihinde gerçekleşecek lansmandan sonra erişimin açılacağını belirtti. Lansmandan sonra Arbitrum ağından gelen içerik oluşturucuların içerikleri ve ücretlerini manuel olarak düzenlemesi gerekeceğini belirten OpenSea bunu yapmak için içerik oluşturucuları teşvik edeceğini açıkladı.

Haber sosyal medyada memnuniyetle karşılandı. Arbitrum ağında NFT’lere sahip koleksiyonlerlerin, koleksiyonlarını OpenSea’ye taşıyabilmesinin uzun zamandır beklenen bir hizmet olduğunu belirten kullanıcılar yeni projeler için sabırsızlandıklarını ifade ettiler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!