Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opensea’den Beklenen Entegrasyon Geldi: Avalanche (AVAX) Desteğini Başlattı

Dünyanın en büyük NFT pazar yeri OpenSea, Avalanche (AVAX) ağı için desteğini başlattı. AVAX ağı ile birlikte OpenSea üzerinde desteklenen ağ sayısı yediye ulaştı.

OpenSea 11 Ekim tarihinde paylaştığı bir Twitter gönderisi ile uzun zamandır beklenen entegrasyonu kullanıcılarına duyurdu. Bu güne kadar Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Solana (SOL), Klaytn (KLAY), Arbitrum ve Optimism (OP) olmak üzere altı farklı blockchain’i destekleyen OpenSea, Avalanche ile desteklediği ağ sayısını yediye çıkartmış oldu. OpenSea’nin şu anda desteklemediği tek ana blockchain olarak BNB Chain kaldı.

Bununla birlikte OpenSea’nin ayrıca NFTrade, Joepegs ve Kalao gibi Avalanche tabanlı NFT platformlarıyla da entegre çalışılacağı paylaşılan detaylar arasında yer aldı. Avalanche ağı üzerinden işlem yapan OpenSea kullanıcıları NFT işlemlerini düşük maliyetler ile bir saniyeden kısa sürede tamamlayabilecek.

Tüm Avalanche tabanlı NFT koleksiyonları OpenSea’de yer alacak ve zamanla daha fazlası sunulacak. CryptoSlam verilerine göre Avalanche, yaklaşık 404,6 milyon dolarlık satış hacmiyle NFT pazarındaki en büyük yedinci blockchain konumunda bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!