Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opera Kripto Tarayıcısına Bu Altcoin’i Entegre Ediyor: Desteklenen Kripto Para Sayısını 9’a Çıkarıyor

Son günlerde kripto para atılımlarıyla gündeme gelen dünyanın en çok kullanılan tarayıcılarından Opera, kripto tarayıcısı “Opera Crypto Browser”ın altyapısına şimdi de Elrond’u (EGLD) entegre ediyor.

Opera, tümüyle kripto para kullanıcıları için tasarlanmış ve hizmete sunulmuş olan Opera Crypto Browser sistemine dahil edeceği yeni kripto para olarak Elrond’u seçti. Web3 tarayıcı hizmeti sunan ve bünyesinde birden fazla kripto para birimi bulunduran Crypto Browser birçok servisi de beraberinde getiriyor. Telegram, Discord gibi kripto kullanıcılarının sıklıkla tercih ettiği uygulamalara kolay erişim sağlayan tarayıcı geçtiğimiz günlerde metamask’ı da sistemlerine ekleyeceklerini duyurmuştu.

Orijinal bir ürün olarak piyasaya sunulan ve 2018‘den beri geliştirilen tarayıcıya olan ilgi de eklenen her kripto para birimi ile beraber artmaya devam ediyor. Şimdiye kadar Bitcoin (BTC), Solana (SOL), Polygon (MATIC), StarkEx, Ronin (RON), Celo, Nervos DAO ve IXO olmak üzere 8 farklı kripto para biriminin entegrasyonunu gerçekleştiren Opera, Elrond ile birlikte bu sayıyı 9’a çıkarmış olacak.

Opera Crypto Browser Müdürü Danny Yao konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Kullanıcılarımızın merkeziyetsiz uygulamalar (DApp) ile etkileşim kurmak için kullanmak istedikleri cüzdanı seçmelerine olanak tanıyan bir cüzdan tercih özelliği sağladık. Ayrıca, cüzdan adresleri veya banka hesap numaraları gibi hassas verileri kopyalayıp yapıştırırken kullanıcılarımızın verilerini koruyan güvenli bir panomuz da mevcut. Paylaştığımız vizyon Web3 kullanımındaki zorluğu en aza indirmeye yönelik ortak bir hedefi içeriyor. Bu itici güç vizyonumuzun sıradaki parçası da Elrond olacak.

Entegrasyonla birlikte Opera kullanıcıları, yerel EGLD tokenlarına ek olarak yerel bir belirteç düzenleme standardı olan Elrond Standard Digital Token‘a (ESDT) erişebilecek. Kullanıcılar, üçüncü taraf bir cüzdana ihtiyaç duymadan katılabilecekleri bu sistem sayesinde sorunsuz transfer imkanı ve ek güvenlik sağlanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!