Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opera, Dahili Cüzdanına Solana’yı Ekliyor

Opera Software tarafından geliştirilen Windows, macOS ve Linux işletim sistemlerinde çalışan bir web tarayıcısı olan Opera, Solana Labs ile ortaklık kuruyor.

2018’den beri hem mobil hem de masaüstü tarayıcılarında web3 desteği ve dahili bir kripto para cüzdanı bulunduran Opera, bünyesindeki cüzdanına Solana’yı ekleyecek ve bu adımla birlikte dApp’lere uyumluluk sağlayacak.

Opera resmi web sitesinden yayınlayan makalade: “Opera, yüz milyonlarca kullanıcısına Solana’ya doğrudan erişim imkanı sunacak. Solana önce Opera’nın Android uygulamasına entegre edilecek.” denildi.

Opera, Solana Labs ile ortak oluyor

Opera’nın kripto ekosisteminin lideri Susie Batt: “Başka hiçbir tarayıcı şirketi, Opera kadar erken web3’e dahil olmamıştır.” dedi.

Solana ağında, transfer için çok düşük işlem ücretleri alınıyor. Ayrıca ağ Serum, Raydium, Metaplex, Orca, Audius’u içeren ve git gide büyüyen bir dApp ekosistemine sahiptir.

Opera resmi Twitter adresinden paylaştığı gönderide kullanıcılar için:

2022’nin ilk çeyreğinde Opera üzerinden erişilebilecek olan cüzdanla Solana ekosistemi içindeki düşük ücretler ve hızlı işlemlerin yanı sıra, Solana dApps’e sorunsuz erişimin keyfini çıkarmasını sağlayacaklar.

dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!