Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Overstock, Beklenen tZERO Platformu Öncesi Yönetici Değişikliğine Gitti

Dünyaca ünlü Overstockşirketin blockchain girişim fonu Medici Ventures‘in yönetici kadrosunda bir dizi değişikliğe gitti ve Joel Wright‘ı COO pozisyonuna getrdi.

Wright daha önce de CTO olarak Medici bünyesinde çalışıyordu. Wright yeni pozisyonunda firmanın uzun süredir  beklediği ve bu hafta piyasaya çıkması planlanan menkul kıymet alım satım platformu tZERO‘ya liderlik etmek için COO’luktan ve baş hukuk müşavirliği görevinden  istifa eden Steve Hopkins’in yerine geçti. Medici Ventures’in başkanı Jonathon Johnson, bu terfinin teknik uzmanlığın Medici bünyesindeki liderlik için ne kadar önemli olduğunu da vurguladığını aktardı.

”Joel teknolojiyi anlama konusunda o kadar tecrübeli ki, teknoloji konusundaki derinliği iki katına çıkartabiliriz ve bu bizim için çok faydalı olacak.”

Teknolojiden sorumlu yöneticilik pozisyonu olan CTO’luk ise şuan boş kalmakta ve Medici yöneticileri hem şirket içi hem de şirket dışında bu pozisyona uygun adaylarla görüşmelere başlamış. Medici başkanı Johnson konu hakkında şunları dile getirdi:

”Blockchain popüler bir alan, insanlar burada çalışmaktan dolayı heyecan duyuyorlar ve bence Medici bu alanda gerçek bir lider olarak görülüyor. Portföy bünyesinde farklı endüstrilere dokunabilmek oldukça heyecan verici ve ben hem içeriden hem de dışarıdan başvuru yapan adayların listesini gördükçe heyecanlanıyorum.”

Johnson, hem COO’luk hem de hukuk müşavirliği görevinden istifa eden Hopkins’in hukuk müşavirliği pozisyonu için ise Stanton Huntington’un görev alacağını belirtti. Hopkins, daha önce tZERO tarafından %100 hissesi satın alınan kripto para borsası ve cüzdan sağlayıcısı Bitsy firması anlaşmasının maddelerinden birisiydi. Bitsy firması daha önce Medici, Hopkins ve Hopkins’in üvey babası Richard N. Beckstrand’a aitti ve satın alma esnasında Hopkins’in burada çalışacağı garanti altına alındı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment