Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Özel: Binance 2023’de Kullanıcı Odaklı Çalışmaları Merkezine Alacak

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance, 2022 yılında üzerinde çalıştığı kullanıcı odaklı çalışmalara 2023 içerisinde de devam edecek.

Binance, geçtiğimiz yıl kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik birçok adım attığını belirterek 2023 yılı içerisinde de bu politikasını devam ettireceğini açıkladı. Borsa, 2023 yılı içerisinde renkli görüş bozukluğu paleti, Web3 erişilebilirliği ve kullanıcı doğrulama süreci hakkında yaptığı çeşitli iyileştirmelere değindi.

Görüş Dostu Renk Paletleri

Uluslararası göz enstitüsüne göre dünya üzerinde yaklaşık 300 milyon insanın renkli görme bozukluklarından mustarip olduğu bilgisi doğrultusunda en yaygın renkli görüş bozukluğunun kırmızı ve yeşil tonlarını içerdiğini tespit eden Binance, bu konuda kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına Görüş Dostu Renk Paletlerini sundu. Tipik alım-satım platformlarına hakim olan yeşil ve kırmızı renklerin bu yeni palette mavi ve turuncu olarak güncellendiği aktarıldı.

Web3 Erişilebilirliği

Geçtiğimiz yıl ödeme sistemleri üzerinde birçok yeniliğe imza atarak kullanıcı dostu politika tutumundaki ısrarını kanıtlayan Binance’in, bu yıl ödeme sistemlerini geliştirmenin yanı sıra Web3 erişilebilirlik hizmetleri üzerinde çalışacağı da bildirildi. Borsa’nın bu yıl Web3’ü farklı deneyimlerde ve bilgilerde geniş bir kullanıcı kitlesinin konforlu kullanımına sunabilecek projeler üzerinde çalıştığı ifade edildi.

Kullanıcı Doğrulama Süreci

Geçtiğimiz yıl içerisinde kullanıcıların platforma sorunsuz bir şekilde katılabilmesi için farklı yasal bölgelerdeki düzenlemelere göre doğrulama önlemlerini güncelleyen Binance, dokuz farklı ülkede ulusal veri tabanı ile entegre olarak müşterilerin kimlik gerektirmeden hesaplarını doğrulamasını sağladı.

Getiri Ürünlerine Erişim

Borsa alım-satım deneyimlerinin yanı sıra staking dahil olmak üzere getiri sistemlerinde de kullanıcı dostu yeniliklere imza attı. Bazı Binance Earn ürünlerini basitleştirmek için çalışmalar yapan borsa, Binance Staking ürünleri ve diğer getiri ürünlerini “Kolay Kazanç” adlı bir platform altında birleştirdiğini aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!