Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Özel Röportaj: Huobi MENA Kurucusu Açıkladı: Türkiye’ye Geliyoruz!

Huobi MENA kurucularından Mohit Davar, kısa süre önce Koin Bülteni’ne özel bir röportaj vererek şirketin Türkiye hakkındaki planlarını açıkladı.

Huobi MENA, dünyanın en büyük kripto para şirketlerinden biri olan Huobi Global’a bağlı bir şekilde hareket ediyor. Huobi MENA başlıca Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerini kapsıyor. Şirketin kurucularından Mohit Davar’ın açıklamalarına göre bu bölgeler arasına Türkiye de eklenecek.

Mohit Davar, röportaj sırasında yaptığı açıklamalarda şirketin Türkiye’ye duyduğu ilgiden bahsetti ve Türkiye pazarının diğer pazarla kıyasla çok daha teşvik edici olduğundan bahsetti:

“Buradaki insanlar Blockchain’e ve kripto paralara çok ilgi duyuyorlar. Genç nesil oldukça aktif bir şekilde kripto para alıp satıyor. O yüzden bu pazara girmek istiyoruz.”

Huobi MENA kurucusu, konu hakkında verdiği demeçlerde şirketin Türkiye’ye tam olarak ne zaman giriş yapacağını söylemedi. Ancak kendisinin açıklamalarına göre şirket bu süreci kesinlikle aceleye getirmek istemiyor.

Huobi’nin zamanla Türkiye’de daha fazla etkinlik düzenleyeceğini söyleyen Mohit Davar, şirketin zamanla Türk Lirası desteği vermeye başlayacağını da vurguladı. Davar, şirketin Türkiye serüveni hakkında şu yorumu yaptı:

“Bu yolculuk boyunca yeni ürünler getirmek, buluşmalar düzenlemek ve yerel kripto para topluluğuyla iletişim halinde kalmak istiyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment