Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Panda Exchange Kripto – İtibari Para Trading Piyasasını Genişletiyor!

Kolombiya menşeli Panda Group ve CEO Arley Lozano tarafından yönetilen bir kripto para borsası olan Panda Exchange, SEPA üyesi ülkelerde ikamet eden Panda kullanıcılarının bu tarihten itibaren platformun Avro piyasalarına giriş yapabileceğini duyurdu.

Panda Exchange 2018 yılı içerisinde yavaş yavaş büyümeye devam etmekteydi ve çok yakın bir zamanda Portekiz içerisinde şube açtı. Portekiz içerisinde açılan şube platformun SEPA ile olan entegrasyonuna inanılmaz katkıda bulundu. Dahası, Panda Exchange dokuz adet başka kripto para birimi ile Bitcoin Cash pariteleri de sunmakta.

Panda Exchange Kripto – İtibari Para Trading Piyasasını Büyütüyor

Kripto para trading platformu olan Panda Exchange, 2018 yılının başlarında piyasaya çıkan yeni ama gelecek vaat eden bir platform. Panda önde gelen kripto para girişimcilerinden Arley Lozano tarafından yaratıldı. Panda Exchange yakın zamanda açtığı Portekiz şubesinin yanı sıra Panama içerisinde de yeni bir açılım yaptı. Platform şu an için 70’in üzerinde kripto para birimine sahip ve BTC, ETH ve BCH pariteleri için farklı piyasaları bulunuyor. Bitcoin Cash’in aralarında LTC, BTG, ETH ve buna benzer kripto para birimlerinin olduğu dokuz kripto para birimi ile paritesi bulunuyor.

Panda Group yeni duyurusunu ise şu şekilde tanıttı:

”Bugün itibariyle, Panda Exchange dünyanın her yerindeki kullanıcıları için kripto – kripto borsa hizmetini kullanıma soktu ve bunun yanı sıra Portekiz ve Panama içerisinde yeni şubeleri ile kripto – itibari para trading piyasalarını da hizmete soktu.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment