Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pantera Capital CEO’su: Kripto Para Piyasası Eskiye Göre Çok Daha Sağlam

Pantera Capital‘ın CEO’su Dan Morehead, kripto para sektörünün geçmişi hakkında konuştu ve sektörün geleceğine oldukça umutlu gözlerle baktığını söyledi.

Yatırım şirketlerinden Pantera Capital’ın CEO’su Dan Morehead geçtiğimiz günlerde Unchained yayınına katıldı ve kripto para sektörü hakkında bazı yorumlar yaptı.

Morehead öncelikle kripto para ve Blockchain sektörlerinin geçmişine değindi. Morehead, kripto para piyasasının 2014-2015 yılında yaşadığı düşüşün oldukça ciddi sorunlara yol açtığını söyledi. Kendisinin açıklamalarına göre Morehead, o dönemde yaşanan düşüş sırasında kripto para sektörünün geleceğinden pek emin değildi.

Kendisi artık bu endişeleri geride bıraktığını söylüyor. Dan Morehead, kripto para sektörünün artık çok daha sağlam temellere dayandığını ve çok daha güçlü bir şekilde ilerlediğini düşünüyor:

“Bence kripto para sektörünün şu anki temelleri, 2014-2015 dönemindekine kıyasla çok daha sağlam durumdalar.”

Dan Morehead, verdiği röportajda kurumsal yatırımcılarla kripto para sektörü arasındaki ilişkiye de değindi. Morehead’in açıklamalarına göre kurumsal yatırımcılar bundan birkaç yıl önce kripto para piyasasına girmek bir yana, piyasayla doğru düzgün ilgilenmiyorlardı bile.

Şimdiyse kripto para piyasasını düzenli olarak takip eden, piyasada faaliyet göstermeye çalışan pek çok kurumsal yatırımcının olduğunu görüyoruz. Morehead, kurumsal yatırımcıların en çok istediği şeylerden birinin “kurumsal emanet” hizmeti olduğunu söylüyor. Morehead’e göre kripto para şirketleri, kurumsal yatırımcılara uygun hizmetler sunmaya başlarlarsa kripto para piyasasına daha çok para girmeye başlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment