Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Para Çekme İşlemlerine Limit Getiren Son Kripto Para Platformu: CoinLoan

Kripto para lending (borç verme) platformu CoinLoan, kullanıcıların günlük para çekme işlemlerine geçici olarak limit getirdi.

CoinLoan, 4 Temmuz tarihinde yaptığı ilk açıklamada para çekme işlemlerini askıya alırken kısa bir süre sonra yaptığı ikinci açıklamada, fon akışlarını dengelemek ve likidite ile ilgili kesintileri önlemek için kullanıcıların günlük para çekme limitini geçici bir önlem olarak 5.000 dolara düşürdüğünü duyurdu.

CoinLoan, bu hareket ile mevcut piyasa koşullarında likidite sıkıntısı yaşadığı için para çekme işlemlerini askıya alan ya da limit getiren önde gelen kripto para platformlarının arasına katıldı.

Açıklamada BlockFi, Celsius, Voyager ve diğerlerinin neden olduğu sorunların tüm kripto endüstrisini etkilediğini söyleyen CoinLoan, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

Faiz Hesaplarına ödediğimiz faiz, diğer platform kullanıcılarına aşırı teminatlı krediler vererek elde edilir. Bu nedenle, bazı durumlarda, Faiz Hesaplarından varlıkların tamamen çekilmesinin tahmini tarihi, kredinin kapanmasından sonra değil, önce gelir. Bunu akılda tutarak, CoinLoan gelecekte sorunsuz çalışmayı sağlamak için önleyici adımlar atıyor.

Ayrıca stETH, Luna ve UST, Three Arrows Capital (3AC) ve DeFi protokolü sorunlarından etkilenmediklerini vurgulayan CoinLoan, müşteri fonlarının güvende olduğunu belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!