Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paribu Dört Güne İki Koin Sığdırdı

Yerli kripto para borsalarından Paribu geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde iki önemli duyuru yayınladı.

Paribu kullanıcıları geçtiğimiz haftaya kadar 19 farklı kripto parayla işlem yapabiliyorlardı. Paribu yatırımcıları sevindirecek bir karar alarak borsaya iki farklı kripto para daha ekledi.

Paribu kullanıcıları 24 Nisan tarihinden beri borsada Tezos (XTZ) ile işlem yapabiliyorlar. Şirket bu hamlesiyle birlikte borsadaki kripto para sayısını 20’ye çıkarmış oldu. Paribu’nun güncel verilerine göre borsada son 24 saat içerisinde 392 bin XTZ’lik işlem yapıldı.

Güncel XTZ bilgileri, Paribu

Ontology Geliyor

Paribu Tezos’un ardından şimdi yeni bir kripto parayı daha borsaya eklemeye hazırlanıyor. Bu seferki koin ise Ontology (ONT) olacak.

Coinmarketcap verilerine göre neredeyse 310 milyon dolarlık piyasa değeri bulunan Ontology şu anda piyasanın en büyük 29.kripto parası olarak gösteriliyor. Ontology’nin anlık fiyatı 0.469 düzeyinde ve ONT son 1 ay içerisinde yatırımcılara neredeyse %30 oranında kazanç sağladı.

1 aylık ONT grafiği, Coinmarketcap

Paribu’nun açıklamalarına göre yatırımcılar 28 Nisan (bugün) itibarıyla ONT ile işlem yapabilecekler. Para yatırma/çekme işlemlerini bugün saat 10’da açan borsa alım-satım işlemlerini de 14:00 itibarıyla başlatacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment