Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paypal ‘Yüksek Bir Olasılıkla’ Bitcoin’in Popüler Bir Ödeme Aracı Olacağını İleri Sürdü

Paypal Finans Sektörü Başkanı John Rainey, 19 Şubat  Perşembe günü  The Wall Street Journal (WSJ) ile yaptığı röportajda Bitcoin’in (BTC), gelecekte popüler ödeme araçları arasında olacağını ileri sürdü.

Rainey ile yapılan  “Kripto faktörü” başlıklı röportajda, PayPal’ın Bitcoin’i 2015’te Braintree platformunda kabul eden ilk şirketlerden biri olduğunu söylemekle beraber şunları da ilave etti:

“Bitcoin’in şu anki oynaklığı göz önüne alındığında, işlemler için güvenilir bir para birimi değil, çünkü mesela siz eğer ticarette uğraşan birisi iseniz ve % 10’luk bir kar marjınız varsa işletmenizde bitcoin kabul ederseniz ve ertesi gün bitcoin% 15 düşerse, o zaman o işlemden zarar edeceksiniz. “

Rainey, kripto para birimlerinin bir ödeme aracı olarak popüler olup olamayacağı ile igili soruya ise popüler olma olasılıklarının “kuvvetli “olduğunu söyledi ve:

“Teknolojinin kabul görmesi için bunu  gerçekten hak ettiğini göstermesi gerekiyor. Bununla birlikte,  bitcoinin günlük hayatta kullanılan bir para birimi haline gelecek kadar yaygınlaşması ve kabul görmesi için yıllar  geçeceğini düşünüyorum. “

PayPal kurucu ortağı Max Levchin geçen yıl Aralık ayında Blockchain teknolojisi hakkında devrim niteliğinde olduğunu düşündüğünü ancak Bitcoin’in geleceği konusundaki görüşlerini ise henüz netleştirmediğini söylemişti.

PayPal’ın eski yöneticisi David Marcus ise, geçtiğimiz Aralık ayında kripto para cüzdan ve borsa platformu olan Coinbase’in yönetim kuruluna katılmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2 Comments

  • Ali Uzunköprü
    Posted 23 Şubat 2018 - 14:08 14:08

    Bu takım bu maçı alır…:-) (BTC)

  • BARIŞ BAR
    Posted 22 Şubat 2018 - 10:13 10:13

    Korktuy mu ? Kork madın mi ?

Leave a comment