Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paypal’dan Önemli Adım: Kripto Hizmetini 60 Milyondan Fazla Yeni Kullanıcıya Ulaştıracak!

Ödeme sistemleri devi Paypal, mobil ödeme hizmetleri iştiraki Venmo için kripto transfer hizmetlerini başlatacağını duyurdu.

Paypal 28 Nisan tarihinde yaptığı bir açıklamada, bir yıl önce hizmete sunduğu kripto para alım satım ve transfer hizmetlerini 60 milyondan fazla Venmo müşterisi için aktif hale getireceklerini bildirdi.

Consensus 2023 etkinliğinde konu hakkında açıklamada bulunan Paypal’ın Kripto Para Birimleri ve Blockchain yöneticisi Jeso Fernandez da Ponte, özelliğin mayıs ayı itibariyle kullanıma açık olacağını ifade etti.

Sunulacak hizmet kapsamında kullanıcıların Paypal ve Venmo cüzdanları arasında hızlı ve düşük maliyetli varlık aktarımı sağlanabileceği de yapılan açıklamalar arasında yer aldı.

Venmo 28 Nisan tarihinde web sitesinde yaptığı bir güncellemede doğrulanmış kullanıcıların kripto cüzdanlarına ait QR kodu aracılığıyla harici kripto cüzdanlarından da varlık aktarımında bulunabilecekleri belirtildi.

Yaklaşık 60 milyon kullanıcıya hitap eden özelliğin Paypal’ın platformlar arası kripto para transferi özelliğinin benimsenmesinde büyük rol oynayabileceğinin altı çizildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!