Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Yeni Launchpad Projesi İşleme Başladı, Açılışı 30x ile Yaptı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yeni launchpad projesi Open Campus (EDU) borsada görkemli bir şekilde açılışını yaptı.

Web3 eğitim protokolü olan Open Campus Protocol, borsada listelenmesiyle birlikte büyük ilgi gördü. Piyasa çıkış fiyatı 0.05 dolar olan EDU, tahta açılışında sergilediği %2800’lük performansla dikkat çekti. Açılışından çok kısa bir süre sonra 1,25 dolara kadar yükselen token alıcıların artan talebiyle yükselişine devam ediyor.

Genelde bu açılıştaki düşük fiyatlar kullanıcıların alım yapmasına izin vermeyen sembolik fiyatlar oluyor ve fiyatı dengelemek adına botlar tarafından yapılan işlemler tahtada ani hareketlilikler yaratabiliyor.

EDU, büyük bir pazara sahip eğitim sektöründe alternatif bir perpektif sunmayı amaçlıyor ve eğitim için önem teşkil edecek tokenize yapılar sunuyor. Ayrıca yatırımcılar tuttukları EDU’lar sayesinde projenin geleceğinde kritik rol oynayacak topluluk oylamalarında söz sahibi olabiliyorlar. Projenin global çapta yaygınlaşması durumunda, kullanıcılar ellerindeki EDU’ları eğitim alanındaki ödemeler için de kullanabilecek.

CoinGecko verilerine göre EDU’nun 1 milyar adet toplam arzı bulunuyor. Bu arzın şimdilik sadece %14’üne denk gelen 145 milyon adeti piyasaya sürüldü. Yazım esnasında EDU üzerindeki ilgi devam ederken fiyat 1,69 dolara kadar yükseliş yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!