Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PaySafe Group Yetkilisi Yankov, Kripto Paraların Büyümesi İçin Gereken Üç Etmeni Açıkladı

PaySafe Group bünyesinde yönetici olarak görev yapan Yasen Yankov, katıldığı Next Block Conference etkinliğinde, kripto para dünyası için önemli açıklamalarda bulundu.

Dün Sofya şehrinde yapılan NEXT BLOCK konferansında konuşulan en hararetli konulardan birisi, kripto para birimlerinin daha büyük kabule ulaşması ve bunun nedenleriydi. Neredeyse bütün katılımcılar konu hakkında bir şeyler söyledi ve durumu kendi görüşlerine göre yorumladı.

Ysen Yankov, düzenleyici kurumlarla savaşmamıza gerek olmadığını, endüstriyi olgunlaştırmanın tek yolu olduğu için düzenlemeleri kabul etmemiz gerektiğini vurguladı.

”Büyük kitlelere ulaşmak için üç şeye ihtiyacınız var: ilki bütün ekosistemde ortak olarak paylaşılan KYC protokolü, ikincisi itibari paraları kripto paralara bağlayan ortak ödeme metodu ve ödeme yolları, ve üçüncüsü de bu kripto olayının ne olduğunu soran bir adamın olmaması gerektiği…”

Yankov’un üçüncü neden olarak belirttiği şey temel olarak eğitime uzanıyor. Şu an kripto paralar konusunda en büyük sıkıntılardan bir tanesi, kriptoyu hiç duymamış insanların bu konuda herhangi bir dönüt alamaması ve eğitime sahip olmaması.

Bunun yanı sıra, Yankov’a göre, Coinbase, Circle ve diğer kurumsal firmalar, kullanıcı tabanlarını gün geçtikçe büyütüyorlar ve çok yakında insanların daha hızlı ve daha verimli para göndermek için kimliklerini paylaşmaları gereken bir evreye geçiş yapacaklar.

ICO’lar hakkında da yorum yapan Yankov, bunların yatırım alanında önemli noktalar geldiğini ve küçük yatırımcılar için sayısız fırsat kapısı açtığını vurguladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment