Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pazar Payı Yüzde 55 Düşen Opensea’den Personelin Yarısını İşten Çıkarma Kararı!

NFT’ler için pazar yeri hizmeti veren OpenSea şirketin yeniden yapılandırılması kapsamında çalışanlarının yarısını işten çıkardı.

OpenSea şirket içinde gidilen revizyon kapsamında personelinin yarısını kovdu. OpenSea CEO’su Devin Finzer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şirketin “OpenSea 2.0” vizyonuna sahip yeni planlarına yer verdi.

Finzer, şirketin vizyonunu güçlendirerek daha ileriye doğru önemli adımlar atmak istediğini belirtirken OpenSea’nin ürün teknolojisini, güvenilirliğini, hızını, kalitesini ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeye odaklanacaklarını belirtti.

Bununla birlikte işten çıkarılan personellere dört aylık kıdem tazminatı verileceğini söyledi. The Block’un verilerine göre OpenSea pazar payı Ekim 2022‘deki %73’lük payından 3 Kasım 2023‘de %18’e düştü.

CEO, OpenSea’nin pazar payı ve kullanıcı güveni kaybettiğini ifade ederken bu sorunu OpenSea 2.0’ın yenilikçi yapısıyla çözmeyi amaçladıklarını vurguladı:

Yeni planlarımız doğrultusunda kullanıcılarla doğrudan bağlantısı olan daha küçük bir ekip yaratmak istiyoruz. Bu nedenle bugün bazı OpenSea ekip arkadaşlarımıza veda ediyoruz. Kullanıcılardan OpenSea’nin NFT piyasasında lider değil takipçi rolünde olduğuna dair yorumlar aldı. Ve biz böyle olmak istemiyoruz. Daha anlamlı bahisler yapmak için hız, kalite ve inançla hareket etmek istiyoruz. Bu değişiklikleri topluluğumuzu düşünerek yapıyoruz. Yeniden inşa ederken, mevcut ürünlerimizi desteklemeye devam edeceğiz ve OpenSea 2.0’ı halka açık olarak yinelemeli bir şekilde test edeceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!