Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pepe Coin Devri Bitti Mi: Bir Yatırımcı Büyük Zarar Edince Satışa Başladı!

Geçtiğimiz süreçte yatırımcılarını zengin eden Pepe (PEPE), son günlerde hüsran yaratmaya devam ediyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir kripto para balinası, zarardaki PEPE varlıklarını satmaya başladı.

Veriler söz konusu balinanın 15 Ağustos günü 4 milyon dolar değerinde 500 milyar PEPE’yi elden çıkardığını gözler önüne serdi.

Balina, yüksek fiyatlardan Kraken aracılığıyla 750,38 milyar PEPE (8,34 milyon dolar) biriktirmişti. Fakat yaşanan düşüşler karşısında daha fazla direnç gösteremeyen yatırımcı, bugün Kraken’e 500 milyar PEPE (4 milyon dolar) yatırdı.

Bu işleminin ardından cüzdanında 250,33 milyar PEPE (2,02 milyon) kaldı. Ancak bu satışın ardından, balinanın elinde kalan PEPE varlıklarının gelecekte nasıl bir performans göstereceği belirsizliğini koruyor. PEPE’nin piyasa dinamikleri ve balinanın bundan sonraki hamleleri, tokenin fiyat hareketlerinde belirleyici olabilir.

Özellikle son haftalarda yaşanan kayıplar göz önünde bulundurulduğunda, PEPE yatırımcılarının bu satışları dikkatle izlemesi gerekiyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4 düşüş yaşayan PEPE, yazım esnasında 0,00000778 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!