Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pepe Coin Herkesin Hayalini Gerçekleştirdi: 260 Dolar 8 Milyon Oldu

Bir yatırımcı 3 hafta önce aldığı 263 dolar değerinde Pepe (PEPE) ile milyonerliğe ulaştı.

On-chain araştırma firması Arkham Intelligence tarafından sunulan verilere göre 14 Nisan tarihinde 263 dolar ödeyerek 5,9 trilyon adet PEPE alımı yapan yatırımcı 8 milyon dolar kar elde etti.. Bu yatırımı sayesinde 1 aydan kısa süre içerisinde milyoner statüsüne erişen dimethyltryptamine.eth isimli kullanıcı, alım işlemini merkeziyetsiz borsa (DEX) Uniswap üzerinden gerçekleştirdi ve toplamda 17 dolar işlem ücreti ödedi.

Söz konusu alım işlemi sayesinde yaklaşık %4.500.000’dan fazla kar eden yatırımcı geçtiğimiz günlerde kar satışı yapmasına rağmen elinde halen daha 7,8 milyon dolar değerinde PEPE bulunuyor. Ayrıca yatırımcının elinde popüler NFT koleksiyonu Milady Maker‘dan toplamda 12 tane yer alıyor.

Adeta bir meme token boğası başlatan ve beraberinde benzer projeleri de yukarı taşıyan PEPE, dün Binance’de listelenerek tekrardan bir rekor seviyeye ulaştı. Projenin market hacmi de rekor kırarak 1 trilyon doları geçti.

CoinGecko verilerin göre son 7 gün içerisinde %753 yükselen PEPE, yazım esnasında 0,00000281 dolardan işlem görüyor.

Öte yandan Binance listelemesinin de etkisiyle dün saatler içerisinde 12 milyon dolar değerinde short (ksıa) yönlü pozisyon tasfiye oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!