Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pepe İçin Yeni Dogecoin İddiası: Fiyat Piyasanın Yükselişi İçin Gösterge Olacak!

Ünlü kripto para analisti LilMoonLambo son zamanların popüler memecoin’i Pepe’nin (PEPE) yeni Dogecoin (DOGE) olacağını öne sürdü.

Analist 10 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, PEPE’nin yeni bir piyasa yükselişi göstergesi olarak DOGE’un yerini alacağını iddia etti.

Lambo’nun iddiasının arkasındaki neden, PEPE’nin kısa zamanda oldukça yüksek yatırımcı sayısına erişmesi ve ciddi bir piyasa değeri yükselişi elde etmesi olarak yorumlandı.

Analist, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

Güncel Yorum: PEPE, piyasa duyarlılığı göstergesi olarak yeni DOGE olacak. Bu PEPE ne zaman yükselirse piyasanın geri kalanının yükselişe geçeceğine işaret eden iyi bir göstergedir.

Öte yandan popüler kripto para analisti Benjamin Cowen, yakın geçmişte meme coinlerin yatırımcılarını zengin etmek dışında bir işe yaramadığını dile getirerek PEPE dahil tüm memecoinlerin bir dolandırıcılık ürünü olduğunu iddia etmişti.

Coingecko verilerine göre son 14 gün içerisinde %646 değer kazanan PEPE, son 24 saat içerisinde %2 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 0,00000193 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!