Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PEPE’yi ve Ethereum’u Bırakıp Bu Altcoin’e Geçti, 334 Bin Dolar Kazandı

Kripto analiz platformu Spot On Chain, NEIRO token’ın son 24 saatte yüzde 48 oranında değer kazandığını duyurdu. Bu yükseliş, büyük balina yatırımcıların ilgisini çekmiş görünüyor.

rektdolphin.eth adlı yatırımcı, bu süreçte en büyük NEIRO alıcısı olarak öne çıktı ve son dört saat içinde gerçekleştirdiği işlemlerle önemli kazanç elde etti.

Balina yatırımcının NEIRO hamlesi

rektdolphin.eth, yaklaşık 4 saat önce toplam 190,5 milyar PEPE ve 6 ETH karşılığında 1,466 milyar NEIRO (yaklaşık 1,8 milyon dolar değerinde) token satın aldı. Bu işlemden sonra NEIRO’nun fiyatındaki artışla birlikte yatırımcı, sadece birkaç saat içinde 334 bin dolar (+yüzde 19) kazanç elde etti.

Bu yatırımcı, 15 Ağustos ve 26 Eylül tarihleri arasında NEIRO token’ı 3 kez alıp satarak toplamda 824 bin dolar net kâr sağladı. Yüzde 30 oranındaki bu kazanç, yatırımcının $NEIRO alım-satım işlemlerinde yüzde 66,7’lik bir başarı oranına sahip olduğunu gösteriyor.

NEIRO token, son 24 saatteki yüzde 48’lik yükselişiyle dikkat çekerken, aynı isme sahip başka bir token olan NEIRO (@neiroonethereum) da son 24 saat içinde yüzde 12’lik bir artış gösterdi. Bununla birlikte, ikinci NEIRO token’ın piyasa değeri, yukarıda bahsedilen NEIRO token’ın piyasa değerinin yalnızca onda biri düzeyinde.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!