Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pepsi Kendi Kripto Para Birimini Mi Üretiyor?

Birçok kripto para analisti Bitcoin ile diğer kripto para birimlerinin başarılı olması için elde edilmesi gereken en büyük şeyin, ana akım kabul olduğunu düşünmekte. Bu da önde gelen şirketlerin kripto para birimlerini kabul etmesi ile mümkün olabilir.

Dünyanın en tanınan içecek markalarından birisi olan Pepsi de geçtiğimiz günlerde başlattığı yeni bir girişim ile kripto para sektörüne girdiği izlenimini verdi. Ancak ne yazık ki durumun daha sonra farklı bir projeden ibaret olduğu anlaşıldı.

ABD içerisinde bazı Pepsi şişelerinin üzerinde yer alan ‘PEPCOIN’  ifadesi, ünlü firmanın kendi kripto para birimini piyasaya sürdüğünün düşünülmesine yol açtı. Ancak Pepsi’nin internet sitesi incelendiğinde bunun sadece satın alımları arttırılması için yapılan bir proje olduğu görülmekte. Kullanıcılar ürün etiketlerini taratarak PEPCOIN isimli ödül puanlarını toplayabiliyorlar ve bunu PayPal veya Venmo hesaplarından paraya çevirebiliyorlar.

Durum yine de tüketici lehine gözükse de, olayda kripto para birimleri ile ilgili hiçbir şey yok. Yine de yakın zamanda büyük yiyecek ve içecek devlerinin de kripto para sektörüne gireceği tahmin edilebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment