Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peter Brandt: Yaşanan Düzeltme, Parabolik Gidişi Doğruluyor

Kripto para sektörünün en önde gelen analistlerinden birisi olarak gösterilen ve yaptığı analizler ile kendine Twitter’da ciddi bir takipçi kitlesi edinmeyi de başaran Peter Brandt, son analizinde; Bitcoin’de geçtiğimiz gün yaşanan düzeltmeye değindi.

Başarılı isim, daha önce yaptığı analizde Bitcoin’de parabolik bir gidişin olduğunu söylemiş ve bunun fiyatı 60 bin dolara kadar çıkarabileceğini öne sürmüştü. Brandt, son olarak attığı tweette ise, BitMEX kaynaklı yaşanan düzeltmenin, parabolik gidişi doğruladığını ifade etti ve önceki yaptığı analizin şu an için geçerliliğini koruduğunu aktardı.

Brandt, aynı zamanda kripto para sektörünün en ünlü isimlerini bir araya getiren New York’taki Consensus etkinliğinde de konuştu ve Bitcoin fiyatının 50 bin doları bulabileceğini aktardı.

Başarılı isim, şöyle konuştu:

”Bitcoin’e bakıyorum ve bu ürünün yüzde 50 ihtimalle 0’a inebileceğini düşünüyorum. Tüm her şeyin bir scam olma olasılığı var, bunu herkes göz önünde bulundurmalı. Ancak tersi bir durum da mümkün. Bitcoin’de parabolik yükseliş devam edebilir. Bunun emarelerini görüyoruz. Bu parabolik yükseliş 50 bin dolarlara kadar bizi götürebilir. Hatta, daha da ileriye gidecek olursak, bu parabolik düzen devam ederse, grafikte gidiş 200-300 bin dolara kadar açık. Elbette bunlar çok uzun vadeli tahminler ve daha farklı dış etkenler de bu süreçte işin içinde yer alacaktır.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment