Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peter Schiff, Bitcoin’in 25.000 Dolara Ulaşamayacağını Düşünüyor

Ünlü altın yatırımcısı ve Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff, Twitter üzerinden Max Keiser’in Bitcoin hakkında yaptığı anketine yanıt verdi ve ankette çıkan sonucun aksine Bitcoin’in asla 25.000 dolara bile ulaşamayacağını belirtti.

Max Keiser, Twitter üzerinden yaptığı ankette takipçilerine BTC’nin hangi fiyat seviyesine çıkmasının Schiff’in de BTC alımı yapmasını sağlayacağını sordu. %25’lik kısım 25.000 dolar, %21’lik kısım 50.000 dolar, %27,9’luk kısım 100.000 dolar ve geri kalan %24,7’lik kısım ise 200.000 dolar seçeneklerini seçti.

Schiff ise yapılan anketin tamamen dolandırıcılığa dayandığını ve şıkların hiçbirinin doğru olmadığını belirtti. Belirtilen fiyatlar da dahil hiçbir fiyat seviyesinin kendisine panikle BTC aldırmaya yetmeyeceğini belirten Schiff, aslında Bitcoin’in 25.000 dolara bile çıkamayacağını da ima etti.

Bitcoin Eleştirmeni, Bitcoin Yatırımı Yaptı

Schiff daha önceki yıllarda “deneme amaçlı” Bitcoin satın aldığını belirtmişti ve hatta geçtiğimiz aylarda Bitcoin cüzdanına ulaşamaması nedeniyle de gündeme oturmuştu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment