Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Petrol ve Gaz Devi, Modex’in Yeni Blockchain Platformunu Kullanmaya Başladı!

Start-up firması Modex daha kolay blockchain uygulaması için blockchain tabanlı yeni veritabanı platformunun piyasaya çıkışını duyurdu. Söz konusu platform önde gelen bir petrol ve gas firması olan Dietsmann tarafından denemeye tabii tutulacak.

Blockchain Kabulünü Kolaylaştırıyor

Modex 19 Eylül tarihinde yaptığı bir basın açıklamasında en güncel ürünü Modex Blockchain Database platformunu tanıttı. Yapılan açıklamada bu platformun şirketlerin kendi blockchain teknoloji projelerini uygulayabileceği bir kolaylaştırılmış altyapı olduğu vurgulandı.

Modex CEO’su ve kurucusu Mihai Ivascu konu hakkında yaptığı açıklamada MODEX BCDB’nin piyasaya sürülmesi ile birlikte yeni bir kurumsal blockchain kabulü dönemini başlattıklarını ve bu yüzden heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Yerel bir haber kaynağının aktardığı bilgiye göre Ivascu yaptığı yeni bir röportajda Romanian Bank of Commerce (BCR) ile birkaç görüşmeye imza attıklarını ancak hala Modex kullanımı konusunda bir anlaşmaya varılamadığını ifade etti.

Modex’in yeni platformunu kullanacak olan Dietsmann ise 1977 yılında Hollanda’da kuruldu ve Modex BCDB’yi kendi endüstri koluna sokan ilk kurum oldu.

Blockchain teknolojisi temel olarak kripto para birimlerinin altında yapan teknoloji olarak görülse de, yıllar geçtikçe birçok endüstri alanında kendisine kullanım alanı yaratmayı başardı ve görünüşe göre gelecekte de bu kullanım alanları hızla artacak.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment