Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pi Coin’den Son Dakika Duyurusu! Pi Coin Alternatifi Coinler Hangileri?

Pi Network (Pi Coin) kripto dünyası için oldukça önemli bir başarıya imza atarak 10 milyon KYC onaylı kullanıcı sayısını geçtiğini duyurdu. 

Platformun X hesabından 17 Nisan tarihinde yapılan açıklamada, “Bu, Açık Ağ hedeflerimize doğru inanılmaz bir kilometre taşı ve adımdır; kısacası doğru yoldayız. Bu dönüm noktası aynı zamanda 10 milyon Mainnet geçiş hedefine ulaşmaya yetecek kadar KYC’li Pioneer’e ulaştığımız anlamına da geliyor!” ifadelerine yer verildi. 

Mobil cihazlar aracılığıyla kripto para madenciliği yapma imkanı sunmak için geliştirilen ve 2021 yılında hızla yükselişe geçen Pi Network’ün bu haberi, kripto dünyasında büyük heyecan yarattı. Uzun süredir Mainnet yani Ana Ağ’a geçiş ile ilgili bilgi bekleyen kripto yatırımcıları, net bir bilgi olmasa da Mainnet isminin bir duyuruda geçmesine olumlu tepki verdi.

Pi Coin, kripto grafik portalı CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte yüzde 20 civarında yükseldi. Buna rağmen bir dizi kullanıcının şüpheciliğini koruduğu ve Mainnet ile ilgili net bir açıklama beklentisinde olduğu görüldü. 

Beta ve test ağlarını birkaç sene önce tamamlamış olmasına rağmen Mainnet’i bir türlü devreye almayan proje ekibi, dolandırıcılık da dahil olmak üzere pek çok şeyle suçlanıyor. Pi Coin projesinden umudunu kesen yatırımcılar, yeni kripto dünyalarına yelken açıyor. 

Son dönemde en çok dikkat çeken projeler arasında ilk gerçek çoklu zincir projesi Dogeverse, Öğren-Kazan temasıyla ilgi gören 99Bitcoins ve yapay zeka destekli yeşil devrime hazırlanan eTukTuk öne çıkıyor. 

Dogeverse Token 8 Milyon Dolara Koşuyor

Blok zincirleri arasında serbestçe ve güvenle dolaşma imkanı sunmayı amaçlayan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcıların katıldığı indirimli ön satış büyük ilgi görüyor. Köpek temalı meme coin projesi, Uluslararası Doge Günü öncesinde yoğun yatırımcı çekiyor. 

Şu ana kadar toplanan fonların 7 milyon doları aştığı proje, dünyanın ilk gerçek çok zincirli blok zinciri platformu olmayı amaçlıyor. Ethereum, BNB Zinciri, Polygon, Avalanche, Solana ve Base arasında güvenli dolaşım sunmak isteyen projenin ön satışında yatırımcılar, satın aldıkları DOGEVERSE tokenleri etkinlik bitiminde istediği ağdan talep edebiliyor. 

Kademeli ön satışın mevcut aşamasında yatırımcılar, 0,000298 dolar ödeyerek DOGEVERSE token satın alabiliyor. Kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX veya kart aracılığıyla ön satışa dahil olabiliyor.

Öğrendikçe Kazandıran 99Bitcoins 500 Bin Dolara Ulaştı

Kripto ekosistemine dair bilgiyi demokratikleştirmeyi hedefleyen eğitim platformunun tokenize versiyonu olan projede yatırımcılar, indirimli ön satışa ilgi gösteriyor. Aşamalı fiyat artışının uygulandığı ön satışa erken dahil olarak düşük fiyatlarla 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcılar, hızlı davranıyor. 

Henüz başlayan ön satışta şu ana kadar toplanan fonlar 500 bin dolara ulaşıyor. Yatırımcılar dilerse 99BTC tokenleri stake ederek pasif gelir elde etme imkanı da buluyor. Stake edilen token sayısı daha şimdiden 270 milyonu aşarken ETH bloğu başına ödül, 4143 99BTC token oluyor. 

Kripto dünyasıyla ilgili bilgi paylaşmayı ve Öğren-Kazan temasıyla katılımcıları teşvik etmeyi planlayan platformda 99BTC token sahipleri, benzersiz bir airdrop etkinliğine katılma şansı yakalıyor. Proje sayfasında belirtilen 11 görevi yerine getiren yatırımcılar, 99 bin 999 dolar değerinde BTC’nin dağıtılacağı airdrop etkinliğine girmeye hak kazanıyor. 

İndirimli ön satış etkinliğine dahil olmak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak öğrendikçe kazandıran 99Bitcoins token satın alabiliyor. 

Sürdürülebilir Ulaşım Devrimi Projesi eTukTuk Google Play Store’da!

Yapay zeka destekli yeşil bir devrim yaratmayı amaçlayan eTukTuk projesi, yaptığı son duyuruyla heyecan yaratıyor. İndirimli fiyatlardan eTukTuk token satın almak isteyenlerin katıldığı ön satış devam ederken projenin mobil oyunu Google Play Store’daki yerini aldı. 

Katılımcılara heyecanlı bir yarış dünyası sunan oyunun Android versiyonunun yanı sıra iOS sürümünün de yakında Apple App Store’da yer alacağı bilgisine yer verildi. Crazy Tuk Tuk Taksi isimli oyunun, oynadıkça kazandırması ve daha fazla kişiyi platforma çekmesi bekleniyor.

eTukTuk projesi, düzenlediği ön satışta topladığı fonlarla da adından söz ettiriyor. Aşamalı ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonlar 3 milyon doları aşıyor. Yapay zeka entegrasyonu ve çevre dostu yol haritasıyla ilgi gören eTukTuk, hızla 3,5 milyon dolara koşuyor. 

TUK token sahipleri, Oyna-Kazan temalı oyun ve heyecanla beklenen borsa listelemeleri haricinde staking özelliği ile de kazanç sağlayabiliyor. TUK tokenleri stake eden yatırımcılar, APY doğrultusunda pasif gelir elde etme imkanı buluyor. 

Şu ana kadar stake edilen token sayısı 56 milyonu aşarken projenin APY’yi ise yüzde 89 bandında oturuyor. Yatırımcılar, mevcut aşamada 0,03 dolar ödeyerek 1 TUK token sahibi olabiliyor. Projeye ilgi gösteren kripto meraklıları, BNB, USDT, ETH veya kart işlemleriyle ödeme yapabiliyor. Yapay zeka destekli TUK token, yeşil kripto para projeleriyle ilgilenen çevre bilinci yüksek yatırımcıları bekliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!