Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PiNetwork Ekibinden Borsa Listelemeleri Hakkında Yeni Açıklama

Son zamanların popüler mobil madencilik projesi Pi Network (PI) tarafından yapılan açıklamada Huobi listelemesi ima edilerek söz konusu eylemlerin PI politikalarının alelen ihlali olduğu ifade edildi.

Pi Network yetkilileri tarafından yakın zamanda yapılan resmi bir duyuruda son zamanlarda yaşanan listeleme olaylarının farkında olduklarını ve Pi Network’ün bu sözde listelemelerin hiçbirine dahil olmadığı ifade edildi. Pi geliştirici ekibi, “Sözde” Pi tokenları listeleyen platformları “birkaç yetkisiz üçüncü taraf borsa” olarak nitelendirdi. Söz konusu PI/USDT paritelerinin kaldırılması için harekete geçtiklerini belirten yetkililer açıklamalarının devamında şu önemli ifadelere yer verdi:

Pi şu anda test ağındadır ve söz konusu listeleme eylemlerinin Pi Network ile bir bağlantısı yoktur. Pi Network ayrıca bu gönderilerin ve borsa listelerinin kaldırılmasını talep etmekte ve üçüncü taraflar ve borsalarla ilgili ek eylemleri değerlendirmektedir. Bu arada, kapalı ağ döneminde Pi’nin bir borsa aracılığıyla işlem görmesinin açıkça yasak olduğunu ve bunu yapmanın Pi politikalarının ihlali anlamına geleceğini yinelemek önemlidir.

PI yetkilileri bu kapalı ağ döneminde projelerini geliştirme noktasında önemli çalışmalara odaklandıklarını belirtirken henüz kimlik doğrulama adımlarının kontrolünün bitmediği ifade edildi. Kapalı ağ süresince sağlıklı ve temelleri olan bir ekosistem oluşturmak istediklerini ifade eden ekip, yatırımcıları bu sözde listelemelerin hiçbiriyle etkileşime girmemeleri konusunda uyardı.

Hatırlanacağı üzere Huobi listelemesinin ardından 0,01 dolardan 345 dolara bir günde yükselen PI, yatırımcılar arasında büyük bir spekülasyona neden olmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!