Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasa Yapıcı Keyrock 72 Milyon Dolar Yatırım Aldı: Ripple Labs Yatırımcılar Arasında

Dijital varlık piyasa yapıcısı Keyrock, XRP ihraççısı Ripple Labs’in de bulunduğu B serisi yatırım turunda 72 milyon dolar yatırım aldı.

Keyrock tarafından 30 Kasım tarihinde yapılan duyuruya göre şirket, B serisi yatırım turunda toplamda 72 milyon dolar yatırım aldı. Şirket resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırımcıları, Ripple Labs’a, SIX Fintech Ventures’a ve Middlegame Ventures’a teşekkür etti.

Şirket, fonların altyapı geliştirme ve ölçeklenebilirlik araçlarının yanı sıra Avrupa, ABD ve Singapur’da faaliyet lisansı almak için kullanılacağını bildirdi. Keyrock CEO’su Kevin de Patoul, şirketin son beş yıldır geleceğe dair uzun vadeli bir perspektife odaklandığını belirtti. Alınan yatırımların, şirketin tüm dijital varlıklar için likidite çözümleri sağlama vizyonunu gerçekleştirme ve genişletme çalışmalarına önemli ölçüde ivme kazandırdığını belirtti. Patoul müşterilere ve ölçeklenebilirliğe iki kat daha fazla odaklanarak yeni pazarlara açılmanın yollarını arayacaklarını ifade etti.

Ripple Labs Kurumsal Piyasalar Sorumlusu Maxime Fages, Keyrock’un üç yıldır Ripple’a ölçeklenebilirlik çözümleri sağladığını, şirketin ölçeklenebilir kurumsal düzeyde çözümler geliştirerek kendilerini bu alanda önemli bir oyuncu haline getirdiğini belirtti. Brüksel merkezli şirket durgun kripto para piyasası koşulları ve FTX iflasından sonra çekimser kalan kripto para piyasası ortamında 100 kişiden oluşan işgücü ekibini ikiye katlamayı hedefliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!